Track your order
62d95e4acf09952bcb4098c5-regular
Outdoor Waterproof Solar Hanging Lights Water Drip Olive Shaped LED Lantern for Home Garden

Outdoor Waterproof Solar Hanging Lights Water Drip Olive Shaped LED Lantern for Home Garden

$38.59
2/7
description
product reviews 


Solar Opknoping Lichten, Water Druppelen Olijf Vormige, Metalen Kunst Lamp, Waterdichte Tuin LED Lantaarn, decoratieve voor Outdoor, Tuin, Gazon, Terras, Binnenplaats, Pathway

Feature:

Prachtige decoratie: Als de nacht komt, de lichten zijn op, en de lichten passeren de houtsnijwerk. Het licht is zo indrukwekkend en kan uw tuin mooier. Dit is de meest geschikte decoratieve licht voor uw bomen, binnenplaatsen, paviljoens, parken, dekken, partijen, etc.

Uniek ontwerp: Speciale olijf-vormige en bloem carving ontwerp. Gemaakt van stevig en duurzaam metalen structuur en gemaakt van waterdichte materialen, het kan worden gebruikt in ruwe outdoor weer, zoals regenachtige en besneeuwde dagen.

Milieubescherming: Met Behulp Van zonne-energie, hoge kwaliteit zonnepanelen kan automatisch verzamelen zonne-energie gedurende de dag en omzetten in elektrische energie, die is milieuvriendelijk en bespaart energie.

Gemakkelijk te Gebruiken: De kroonluchter is eenvoudig te installeren en kan overal worden opgehangen u wilt. Zorg ervoor dat de zonnepanelen zijn blootgesteld aan direct zonlicht. Het zal automatisch branden's nachts.

Lange werktijden: Aangedreven door zonne-energie. Zal het automatisch winkel power tijdens de dag. Ingebouwde hoge-kwaliteit 1.2V AA 600mAh oplaadbare batterij. Als de batterij volledig is opgeladen voor meer dan 6 uur onder volledige zonlicht, het zal blijven verlichte voor 8-10 uur's nachts.


Specificatie:

Maat: 55X10X10cm/21.65X3.94X3.94"

Zonnepaneel: Polysilicium 2V 100mA

Batterij: 1 X 2A 600mAh


Opmerking:

Vanwege de verschillende monitor en licht effect, de werkelijke kleur van het item iets afwijken van de kleur zien op de foto's. Dank u!

Staat u 1-3mm meten afwijking als gevolg van handmatige meting.


1 X Solar Licht


2/7

Outdoor Waterproof Solar Hanging Lights Water Drip Olive Shaped LED Lantern for Home Garden

$38.59
Shipping info

Shipments will deliver in 10 to 20 business days.


Learn more about our shipping rates here and our returns, refunds, and exchanges policy here.
Keywords & Tags
Tags: